Animatie

Een studie van Google toont aan dat kijkers tot 95% van de inhoud van een video onthouden. Bij een geschreven bericht blijft er slechts 10% van de boodschap hangen (bron).

Lanceer daarom een animatievideo voor je producten of diensten. Kies voor een opvallende animatie met originele tekeningen. Zoals een eenvoudige one-minute whiteboard animatie. Of ga voor een complexere animatievideo, met je eigen bewegende figuren en uitgewerkte (vector)illustraties. De mogelijkheden zijn eindeloos.

“Val op, lanceer een originele animatievideo en maak het verschil”

Aarzel niet en start zo snel mogelijk met de productie van je eigen animatievideo door vandaag nog contact met mij op te nemen. Val op, lanceer een originele animatievideo en maak het verschil.

Wat?

Het internet is een doolhof waar je door de bomen het bos niet meer ziet. Laat je website opvallen door een animatievideo erop te plaatsen en verspreid die video via social media. Zo kan je jouw diensten of producten op een opvallende manier voorstellen. Het is dé manier om het verschil maken.

Hoe?

Ik schrijf een origineel scenario en laat de voice-over opnemen. Vervolgens werk ik een storyboard uit en teken passende (vector)illustraties. Dan ga ik de illustraties animeren volgens de timing van het scenario en de voice-over. Ten slotte monteer ik de animatievideo: voice-over, geanimeerde illustraties en eventuele extra geluidseffecten of muziek worden één afgewerkte animatievideo.

Voorbeelden animatie

Ontdek mijn creatief werk