Project omschrijving

Animatie

Wil jij ook een opvallende animatievideo voor je producten of diensten? Met originele tekeningen en animaties? Een 1-minute whiteboard animatie kan al voor 2.500 euro. Of kies voor een complexere animatievideo. Met originele bewegende figuren en uitgewerkte (vector)illustraties. Tot anderhalve minuut animatie voor 3.500 euro.

“Val op, lanceer een originele animatievideo en maak het verschil”

Aarzel niet en neem vandaag contact op, want in deze coronatijden is face to face communiceren met jouw doelgroep geen evidentie. Val op, lanceer een originele animatievideo en maak het verschil.

Intro
Wat?
Het internet is een doolhof waar je door de bomen het bos niet meer ziet. Laat je website opvallen door een animatievideo erop te plaatsen en verspreid die video via social media. Zo kan je jouw diensten of producten op een opvallende manier voorstellen. Het is dé manier om het verschil maken.
Hoe?
Ik schrijf een origineel scenario en laat de voiceover opnemen. Vervolgens werk ik een storyboard uit en teken passende (vector)illustraties. Dan ga ik de illustraties animeren volgens de timing van het scenario en de voiceover. Ten slotte monteer ik de animatievideo: voiceover, geanimeerde illustraties en eventuele extra geluidseffecten of muziek worden één afgewerkte animatievideo.

Voorbeelden animatie

Ontdek mijn creatief werk