Illustratie

We leven in een visuele wereld, waar mensen beslissingen nemen in een fractie van een seconde op basis van vluchtige digitale informatie. Daarom moet je opvallen. Ik kan jouw boodschap helder visualiseren met een tekening. Een originele & humoristische tekening die je via je website en social media verspreidt, trekt aandacht.

“Ik kan jouw boodschap helder visualiseren met een tekening

Voor allerlei tekenwerk kan je bij mij terecht: een grappige cartoon, een illustratie voor kinderen, een educatieve tekening, een stripverhaal, conceptschetsen, storyboards, … Ik ben in veel tekenstijlen en materialen thuis. Of zoek je een professionele live tekenaar voor een (online) event?

De prijs van een illustratie wordt bepaald door de stijl die je wil (realistisch, cartoonesk, …), de complexiteit van de tekening (van eenvoudig tot zeer gedetailleerd) en het kleurgebruik (zwart-wit, full colour, …). Een potloodschets bijvoorbeeld, is snel gemaakt en bijgevolg heel wat goedkoper dan een realistisch olieverfschilderij waar uren werk in kunnen kruipen. Contacteer me voor meer info.

Ik werk niet alleen in opdracht, maar maak ook persoonlijke tekeningen & schilderijen. Wil je mijn vrij werk zien, surf dan naar mijn Adobe Portfolio website.

Illustraties

Cartoons

Schetsen

Ontdek mijn creatief werk