Wie

Officieel heet ik Yves De Ridder, maar je mag me gewoon Ief noemen. Ik woon in Geel en ben actief als illustrator, grafisch vormgever & motion designer.

Als grafische kameleon kan ik met verschillende materialen en technieken creatief aan de slag. Zo kan ik ervoor zorgen dat zo veel mogelijk mensen jouw boodschap op een leuke en opvallende manier oppikken. Dat is belangrijk, want we leven in een digitale wereld en worden elke dag overspoeld door vluchtige prikkels. Jouw ontwerp moet hét verschil maken.

“Als grafische kameleon kan ik met verschillende materialen en technieken creatief aan de slag”

Yves De Ridder

Illustratie, grafisch ontwerp & animatie

Ik werk niet alleen in opdracht, maar creëer ook eigen persoonlijk werk. Voorbeelden vind je op mijn Portfolio website.

Referenties

Ik werk voor verschillende opdrachtgevers zoals reclame- en communicatiebureaus, uitgeverijen, productiehuizen of evenementenbureaus; maar ook voor vzw’s, non-profit organisaties, enz… Van kleine zelfstandigen tot grote multinationals. Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

“Yves denkt mee bij de uitwerking van het project en geeft zelf tips. Hij is steeds correct in het halen van deadlines en communiceert vlot en duidelijk. De cover voor mijn volgende boek mag je ook maken!”

Hanneke Dhaese, Uitgeverij Inkt

“Goede samenwerking.”

Gerd Van der Heyden, Castelein Sealants

“Met Yves werken is top. Kwaliteit van afgeleverd werk is super. Zeer snelle feedback op al ww vragen en alle deadlines worden gerespecteerd… Ik ben al benieuwd naar een volgend project.”

Hervé Godtbil, allo2know

“De samenwerking met Yves loopt bijzonder vlot. Hij is in staat om zeer snel en degelijk te ontwerpen, en wanneer iets echt dringend is, zal hij er alles aan doen om het ook klaar te krijgen. De aanleveringen zijn kwalitatief ook in orde, instructies worden goed opgevolgd.”

Serge De Ridder, Dumaplast

“Bedrijfsanimatie op maat!”

Jurgen De Smedt, Jurgen De Smedt ART

“Yves is zeer professioneel en natuurlijk sterk creatief. Hij kan kort op de bal spelen en leeft zijn deadlines na. Een voorbeeld voor anderen.”

Karine Van der Schoot, A-Chief

“Yves denkt vanaf het eerste gesprek mee. Is heel creatief en komt zijn afspraken correct na. Een aanrader!”

Live2Balance

Ontdek mijn creatief werk