Nog tot 1 november 2019 kan je een selectie van mijn tekeningen en schilderijen bekijken in Theater Het Klokhuis te Antwerpen (Parochiaanstraat 4, 2000 Antwerpen).Als je een bezoek wil brengen aan mijn expo, check dan zeker de online agenda op de website van Kunstencentrum Vlaams Fruit. Als het voorstelling is, dan kan je zéker binnen (vanaf anderhalf uur ervoor). Sta je voor een gesloten deur, het secretariaat van Kunstencentrum Vlaams Fruit bevindt zich achter de hoek (Lange Nieuwstraat 81, tel. 03 231 71 81) en daar is normaal gezien altijd wel iemand aanwezig. Of bel mij op mijn gsm (0478 54 14 73). De expo bezoeken op afspraak kan ook steeds.Een overzicht van enkele werken vind je hieronder. Als je al de tekeningen & schilderijen wil zien, moet je zeker een bezoek brengen aan de expo.


ExpoSchilderijenTekeningen